Så här använder du våra koncentrat!

Skaka koncentratet noga och häll flaskans innehåll i en tom enlitersflaska med spraymunstycke. Fyll sedan upp med vatten till flaskan är full. Skaka noga innan applicering.

Spraya ytan som skall rengöras och spraya även lite på en ren mikrofiberduk. Torka av smutsen med den fuktade duken i raka rörelser, gärna i fordonets färdriktning och efterpolera med en ny torr mikrofiberduk. Arbeta på en begränsad yta åt gången, t.ex. en skärm, en dörr eller liknande.

Du kan använda VattenFRI.se produkterna på både lackerade ytor, glas och plastdetaljer med strålande resultat.

Till en normalsmutsad bil i småbilsklassen räcker ca 1 dl färdigblandad vätska. Undvik översprayning. Ett tips. ”Dutta” med spraypistolen för att få ut en minimal dimma. Du behöver inte trycka ända in då det kommer onödigt mycket vätska på ytan som ska rengöras.

Är fordonet mycket smutsigt bör du iaktta försiktighet och använda flera mikrofiberdukar vid behov.
Mikrofiberdukarna tvättar du sedan i tvättmaskin, 40 grader utan sköljmedel. Välj om möjligt flytande tvättmedel.

Detta förfarande gäller båda våra fordonstvättkoncentrat. VattenFRI UltraGlans samt VattenFRI Nano & Karnauba

Gummi, Plast & Läder kan du använda både som koncentrat, samt utspädd enligt anvisningar på förpackningen. 1:1-1:4
Fungerar utmärkt på alla ytor av just gummi, plast och läder. Spraya på och låt torka in för en glansigare yta, eller spraya på och torka med mikrofiberduk för ren och fräsch yta utan överdriven glans. Perfekt för skinnmöbler då medlet håller skinnet mjukt och smidigt.

Universalrengöring är i koncentrat 1:19, vilket innebär att en flaska ger hela 2L färdig produkt. Detta är verkligen ett universalrengöringsmedel för både hårda och mjuka ytor. Används på samma sätt som vårt övriga sortiment. Spraya på och torka av med mikrofiberduk. Lämplig för fläckborttagning, rengöring av spiselhällar, lösa kalk i badrum, rostfritt, hårda ytor, som klädseltvätt mm, mm, Testa dig fram och du kommer bli förvånad.

VattenFRI.se Luftfräschare är en helt biologiskt nedbrytbar och icke-allergen blandning som kombinerar den allra senaste tekniken som inte bara maskerar obehaglig lukt, utan också helt absorberar och neutraliserar dålig lukt från till exempel trånga utrymmen, fordonsinteriörer, skåp och garderober. Kort sagt överallt där du besväras av obehaglig doft. Produkten lämnar en mild frisk doft efter sig som är mycket behaglig att vistas i.

Använd VattenFRI Luftfräschare överallt där du besväras av dålig lukt. Bara spraya direkt på ytan som luktar illa, eller i luften där du besväras av den dåliga lukten. En perfekt produkt att ha med i bilen, båten, husvagn/husbil eller att ha redo hemma. Så snart en dålig doft uppstår sprayar du bara på VattenFRI Luftfräschare som då eliminerar den dåliga doften.

Går även att spraya på en trasa och placera i t.ex. gymnastikskor efter träning.

Produkterna är inte märkningspliktiga enl. EU-direktiv. För yrkesmässig användning finns säkerhetsdatablad att erhålla.

 

Prova gärna att använda någon av våra rengöringsprodukter på köksluckor, rostfritt i köket och som fönsterputs.

Vi tar gärna emot synpunkter samt före/efterbilder för publicering på vår Facebook-sida.